МІЖНАРОДНИЙ ІНТЕРНЕТ-ФЛЕШМОБ «Я ЖИВА! Я БУДУ ВІЧНО ЖИТИ! Я В СЕРЦІ МАЮ ТЕ, ЩО НЕ ВМИРАЄ…»

0

Вельмишановне Панство!

25 лютого 2021 р. ми будемо відзначати пам’ятну дату – 150-річчя з дня народження видатної української письменниці, перекладачки та культурної діячки Лесі Українки. Безумовно, постать Дочки Прометея займає особливе місце в українській історії та культурі.

Про це повідомляє idud.oa.edu.ua.

Із цієї нагоди НДЦ «Інститут досліджень української діаспори імені професора Любомира Винара» у співпраці з факультетом міжнародних відносин і Науковим товариством студентів та аспірантів імені Олександра Оглоблина, молодіжною секцією Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія» оголошують про проведення Міжнародного Інтернет-флешмобу «Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…». До участі в заході запрошуються здобувачі освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти України, українська молодь у діаспорі. Офіційний інформаційний партнер – сайт української діаспори «Стожари».

Щоб долучитись до події потрібно в соціальній мережі “Facebook” опублікувати відеоролик із декламуванням поезії Лесі Українки (на вибір) та позначити хештеги #idudnauoa #lesiaukrainka150. Після чого необхідно заповнити онлайн-заявку за покликанням (задля реєстрації участі у флешмобі та надання даних для видачі сертифікату учасника):

1) форма реєстрації для учасників з України;

2) форма реєстрації для учасників з інших держав.

Усі учасники (та їхні наставники) отримають сертифікати про участь (в електронному вигляді). Крім того, Дипломами переможців заходу будуть відзначені найкращі відеоролики (переможці будуть визначитись окремо для України та української молоді в діаспорі).

Інтернет-флешмоб триватиме до 20 лютого 2021 р. Оголошення переможців – 25 лютого 2021 р. на офіційному сайті НДЦ «Інститут досліджень української діаспори імені професора Любомира Винара» НаУОА. Розсилка сертифікатів та Дипломів переможців – після 25 лютого 2021 р. 

У випадку запитань просимо звертатися до координатора події Назара Мартинюка за електронними адресами: nazar.martyniuk@oa.edu.ua або diaspora@oa.edu.ua.

Запрошуємо до участі та співпраці!

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я