Ірпінь та Маямі офіційно стали містами-побратимами

0

Ірпінь та Маямі відтепер офіційно стали містами-побратимами. Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин у Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Від імені Ірпінської громади підписав угоду про побратимство з мером міста Маямі (Флорида, США) Френсісом Суаресом. Ірпінь став єдиним партнерським містом Маямі з усіх міст України. Під час зустрічі разом зі співзасновником Фонду відновлення Ірпеня Володимиром Карплюком обговорили подальшу співпрацю між містами, зокрема, можливу участь Маямі у відбудові Ірпеня», — зазначив Маркушин.

Деталі

14 листопада також відбувся завершальний етап безпрецедентної ініціативи — збору поліцейськими Маямі зброї для колег з Ірпеня. Акцію «Guns 4 Ukraine» шеф поліції Маямі Мануель Моралес та депутат міської ради Маямі Кен Рассел ініціювали у червні і зараз передали Ірпеню стрілецьку зброю.

Від імені ірпінських поліцейських Маркушин подякував правоохоронцям із Маямі за такий жест на підтримку українців та їхньої безпеки.

«Щиро дякую народним депутатам України Мар’яну Заблоцькому та Сергію Іонушасу за сприяння у реалізації цієї ініціативи, допомогу в організації нашого партнерства та в логістичній допомозі по доставці цього надважливого пакунку до України», — наголосив він.

Додамо

Відповідне рішення було ухвалено 2 серпня на сесії міськради. У Маямі таке ж рішення затвердили наприкінці липня.

Нагадаємо 

Київрада позбавила Мінськ статусу міста-побратима.

unn.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я