МКІП назвало переможців голосування за новий склад Наглядової ради Українського культурного фонду

0

Міністерство культури та інформаційної політики оголосило переможців рейтингового інтернет-голосування з обрання членів нової Наглядової ради Українського культурного фонду.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на МКІП.

Зазначається, що від закладів культури найбільше голосів отримали директор – художній керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Куліша Олександр Книга (72 голоси) та генеральний директор Національного музею історії України у Другій світовій війні (Меморіальний комплекс) Юрій Савчук (67 голосів).

Переможцями від громадських об’єднань стали директор товариства з обмеженою відповідальністю «ППВ Mepeжi знань» Володимир Воробей (57 голосів) і голова громадської організації «Українер» Богдан Логвиненко (56 голосів).

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня МКІП оголосило про початок оновлення Наглядової ради УКФ. Попередній її склад був сформований наприкінці 2020 року, повноваження його спливають у січні 2024-го.

Рейтингове інтернет-голосування з обрання частини Наглядової ради УКФ від громадських об’єднань та закладів культури проходило з 8 по 22 січня на сайті МКІП.

ukrinform.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я