“Наша місія – наповнити стелаж”: WIKI бібліотека збирає книги для військових

0

Сихівська WIKI бібліотека спільно з лікарнею святого Луки закликають мешканців району доєднатись до акції “Книги для Воїнів”, щоб зібрати україномовні книги для військових та ветеранів.

Працівниці бібліотеки звертаються до сихівчан і просять приносити книги для військових та ветеранів, які проходять лікування та реабілітацію в госпіталях.

“На сьогодні уже в рамках акції було зібрано та відправлено бійцям близько 70 книг. Люди приносять різноманітну літературу, проте є одне правило, – лише україномовну”, – поділились в бібіліотеці.

На сьогодні в лікарні святого Луки є книжковий стелаж, який наповнюють подарованими книгами, проте в WIKI бібліотеці сподіваються, що з часом у медзакладі облаштують бібліотеку.

Сихівчанин Ігор Фльорко спільно з депутатом Тарасом Репицьким підтримали ініціативу зі збору книг та закликають небайдужих мешканців долучатись до проєкту.

Збір книжок відбувається за адресою пр. Червоної Калини, 58. Телефон для довідок: +380974099815. Бібліотека працює щодня, окрім суботи, з 11:00.

До слова, в бібліотеці щотижня відбуваються безкоштовні різноманітні майстер-класи, книжні зустрічі, а також психологічна підтримка.

sykhiv.media

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я