«Нова доба»: Валентина Возна представить казки, які допомагають про складне говорити просто

0

19 квітня (пт) о 16.00 у рамках проєкту Національного музею літератури України та Національної спілки письменників України («Кабінет молодого автора») «Нова доба» відбудеться зустріч із дитячим психологом, психотерапевтом, авторкою терапевтичних казок Валентиною Возною.

Валентина — засновниця і керівник психологічного центру. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну працювала кризовим психологом проєкту «Blue Dots» від UNICEF, супервізором для команди українських психологів.

Упродовж цього часу терапевтичні казки Валентини — «Привид онлайн», «Як Балетки пуантами стати мріяли», «Країна, де живе те, чого не існує», «Пригоди у Великих Сорочинцях. Магічна історія», «Лисичка і Настя», поетична збірка «Частинки серця…» — були представлені в низці європейських країн на престижних міжнародних ярмарках, а також презентовані у Кракові,  Варшаві (Польща), Лондоні, Мелтоні (Англія), Едінбурзі, Глазго (Шотландія), Франкфурті, Дуйсбурзі (Німеччина), Брюсселі (Бельгія).

Нині Валентина Возна працює в Україні — керівником і провідним спеціалістом у власному психологічному центрі, є автором і ведучим психологом у проєкті «Точки опори» для дітей та родин військовослужбовців.

Під час зустрічі в Національному музеї літератури України Валентина представить терапевтичні казки, які допомагають родинам долати непрості життєві випробування, говорити з дитиною на складні теми, вчасний і правильний підхід до яких допоможе уникнути складних ситуацій і проблем у майбутньому, відповість на запитання аудиторії.

Модерує зустріч секретар НСПУ по роботі з молодими авторами, письменниця і журналістка Юлія Бережко-Камінська.

Вхід за квитками музею.

Юлія Бережко-Камінська

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я