Оголошується літературний конкурс «Рожева мрія»

0

Україна багата на талановитих поетів, які можуть збагатити культурний спадок вітчизняної літератури. Однак, незважаючи на те, що існує багато грантів для підтримки авторів, більшість із них вимагають для участі вже надрукованих творів. Розуміючи, що часом мистці мають фінансові труднощі, щоб надрукувати свої перші твори, а інколи навіть і не знають, до кого звернутись із цим питанням, було створено конкурс «Рожева мрія».

Організатор конкурсу – БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ГОЛОСИ УКРАЇНИ».

Брати участь у конкурсі можуть українці будь-якого віку, професії і досвіду написання віршів. Головне – щоб їхня поезія торкалася струн душі читача.

Тема конкурсу: «ВІЙНА І ПЕРЕМОГА»: підбадьорливий вірш для ЗСУ, про віру в перемогу, про кохання і втрати, еміграцію, філософські роздуми, політику чи лірику. За стилістикою обмежень немає.

ВИНАГОРОДА:
1 місце — 20 000 гривень і фірмова футболка,
2 місце — 4 000 гривень і фірмова футболка,
3 місце — 2 000 гривень і фірмова футболка.
Після підбиття підсумків конкурсу буде надрукований збірник найкращих поезій різних авторів.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати вірш (вірші) на пошту: rojevamria@gmail.com. Твір має бути оформлений в текстовій формі (не картинкою). Не забудьте вказати ваше ПІБ та псевдонім чи нікнейм в Instagram. До участі приймаються вірші виключно українською мовою. Кількість віршів необмежена.

Кінцева дата прийняття віршів: 15 квітня 2023 року
Оголошення переможців: 1 червня 2023 року.

Автор представляє твори на конкурс від свого імені і засвідчує, що твір не порушує авторські права третьої особи. Автор може виступати під псевдонімом, але з умовою, що в заявці буде вказано його реальне ім’я.

Відправкою вірша на конкурс ви автоматично підтверджуєте згоду на одноразову безгонорарну публікацію конкурсної роботи в друкованому вигляді.

Результати конкурсу буде розміщено на сторінці поетичного конкурсу «Рожева Мрія» в Instagram, а також на сторінці Facebook БО “БФ “ГОЛОСИ УКРАЇНИ”.

Умови конкурсу й установчі документи — за посиланням
drive.google.com/drive/folders/1a8893Lb4EbifaXXGfI-_quXQq_Z42aTU

litgazeta.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я