Секретаріат Національної спілки письменників ушановує пам’ять усіх загиблих під час Голодомору

0

У цей скорботний День пам’яті жертв Голодомору Україна згадує всіх загиблих від голодоморів, учинених росією проти української нації.

А це – мільйони українських життів, страчених кривавим московським режимом!

Майже в кожній українській родині живуть жахливі спогади про жертв, заморених голодом сатанинською більшовицькою владою, спогади, що передаються у спадок із покоління в покоління. Голодомор закарбувався назавжди в генетичний код української нації і став жахливим символом знищення українського народу.

Наше завдання нині – передати пам’ять про цей жахний геноцид нашим нащадкам.

Ганебна історія кровожерної росії – це історія тотального терору, війн, поневолення інших країн і народів, геноциду і ксенофобії, це історія ненависті до всього, що дарує свободу й життя.

І Україні суджено обірвати цю жахну історію недоімперії, знищити саму суть рашизму, убезпечивши цим не лише себе як незалежну суверенну державу, а й країни вільного світу.

Ми висловлюємо подяку парламентам тих країн, які визнали Голодомор в Україні геноцидом української нації. Це дуже важливо, оскільки доводить, що ми в цій біді не самі, нас підтримують і нас чують.

За всі злочини, скоєні протягом століть росією проти України, неодмінно настане відплата і покарання, а в наших душах ярітиме ненависть і зневага до росії як тоталітарного деструктивного утворення, бо ця країна у тому вигляді, якому вона зараз є, не має права на існування і реабілітацію.

Голодом можна вбити людське тіло, але не українську душу. І Україна доводить це власною трагічною історією.

Пам’ять про всіх загиблих від рук російських окупантів житиме вічно в наших серцях.

І ця пам’ять об’єднує нас і дає нам снаги у боротьбі за нашу незалежність.

У цей жалобний для всіх українців День ми низько схиляємо чола в журбі й запалюємо жалобні свічки за всіх заморених голодом, і цей незгасний вогонь нас єднає в одне незбориме ціле, у мужню й не скорену лютим російським ворогом європейську націю.

Секретаріат НСПУ 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я