Слухали вірші Вікторії Цьоми та музику гурту Драбадан: як пройшов благодійний вечір у парку Шевченка у Переяславі

0

23 липня у парку імені Тараса Шевченка у Переяславі відбулася презентація збірника віршів поетеси Вікторії Цьоми “Життєвий цитатник” та виступ рок-гурту Драбадан зі своєю авторською програмою.

Близько 17 години напроти Центру культури і мистецтв почали збиратися охочі, щоб насолодитися віршами та музикою. Для них поетеса Вікторія Цьома читала свої вірші та ділилася роздумами про життя. Вона неодноразово повторювала, що ніколи не треба опускати руки, а завжди треба рухатися вперед. У її книзі “Цитатник життя” зібрано мотиваційну, любовну поезію, а також вірші про юність, подорожі та війну. 

“Я дуже довго працювала над віршами до моєї «вже дорослої» збірки, яка ось-ось побачила світ. Перша моя книга була відголоском юних років. У другій книзі я виросла духовно, набралась нових вражень та досвіду. Цими самими враженнями і хочу поділитись з вами”, – так Вікторія описує збірку у себе на сторінці в Instagram.

Вона додає, що у «Життєвому цитатнику» зібрані вірші, які кожному нагадають якийсь період чи ситуацію з життя.

“Зараз я відчуваю, що дуже виросла в своїй творчості і хочу заявити про себе. Буду дуже вдячна кожному з вас, якщо прийдете підтримати мене”, – писала напередодні презентації поетеса.

По завершенню літературної частини вечора своєю творчістю публіку порадував гурт Драбадан. Музиканти виконували свої вже відомі хіти, зокрема й пісні на слова віршів Тараса Шевченка. Фронтмен гурту Андрій Корж зазначив, що можливо пройде час і Драбадан виконуватиме пісні на слова поезії Вікторії Цьоми.

Слухачі ще якийсь час мали можливість особисто поспілкуватися з Вікторією, а також отримати книгу з її підписом.

Захід, зокрема організовувався і з благодійною метою. Охочі могли придбати книгу за донат, а всі зібрані кошти організатори обіцяють передати на потреби сил оборони.

proslav.info

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я