Стрічаємо весну казками

0

Напередодні весни, протягом останнього тижня лютого, цикл зустрічей зі школярами Дніпропетровської області розпочала членкиня НСПУ, дитяча письменниця, байкарка Олена Ляшенко (Федіна).

На запрошення закладів освіти, у м. Кам’янському (гімназія № 6) та м. Дніпрі (НВК № 106) відбулось знайомство здобувачів освіти з письменницею рідного краю Оленою Ляшенко (Федіною), під час якого діти не лише мали змогу побачити, почути, прочитати байки пані Олени, а й стати частиною театралізованого дійства – інсценування вибраних творів авторки, що сприяє кращому засвоєнню та усвідомленню ідей, висновків, моралі, висвітлених у байках.

«Зустрічі наживо – це як свіжий вітер, – зазначає Олена Ляшенко (Федіна), – тривалий час ми мали змогу зустрічатись лише онлайн, але живе спілкування, дружні обійми, обговорення ситуацій наповнює письменницькі крила новою силою та жагою писати нові твори, видавати книжки, продовжувати спілкування з маленькими читачами».

Адміністрації та вчителі закладів освіти висловили письменниці щиру вдячність за яскраві усміхнені під час зустрічі очі дітей, за позитивні емоції та зміцнення національно-патріотичної позиції молодого покоління.

«Цикл зустрічей триває. Кількість запрошень збільшується, –  повідомила Олена Ляшенко (Федіна). – У такі моменти розумієш, що рухаєшся у правильному напрямку, запалюєш потрібний вогонь, від якого вже починають спалахувати маленькі вогники, які світитимуть над Україною надалі».

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я