Тетяна Коноваленко перемогла у Всеукраїнському конкурсі гумору і сатири імені Петра Гулака-Артемовського

0

Творче об’єднання гумористів і сатириків Київської організації Національної спілки письменників України має підстави радіти творчим успіхам своєї колеги. Поетеса Тетяна Коноваленко та її веселі, дотепні  й водночас дошкульні збірки «Корпоратив» і «Погуляли» перемогли на Всеукраїнському літературному конкурсі гумору й сатири імені Петра Гулака-Артемовського.

Вручення відзнаки вже відбулося на Черкащині, а точніше, у місті Городище, де 234 роки тому народився відомий поет-байкар Петро Гулак-Артемовський. А організаторами творчого дійства свого часу стали Городищенська територіальна громада та Черкаська обласна організація Національної спілки письменників України.

Тетяна Коноваленко є автором низки книжок гумору та сатири, її твори увійшли до антології веселого слова «Колючі каштани» та бойового листка «Сміхпайок», що побачили світ з ініціативи ТО гумористів і сатириків Київської організації НСПУ після початку повномасштабного вторгнення рашистів. Частину тиражу своїх видань письменниця періодично передає захисникам України.

Невдовзі у видавництві «Друкарський двір Олега Федорова», де побачили світ попередні книги пані Тетяни, вийде її нове видання. А поки щиро вітаємо колегу з уже здобутою нагородою і зичимо подальших успіхів і перемог на нашому спільному літературному фронті. Також дуже дякуємо організаторам конкурсу за вшанування пам’яті та популяризацію творчої спадщини одного з класиків української літератури. 

Павло Кущ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я