Січеславська авторка-дебютантка презентувала роман у жанрі іронічного детективу

0

Попри війну в українську літературу, демонструючи натхнення і талант, приходять нові імена. Приємно, що відбувається це і на Дніпропетровщині. Так нещодавно серед тих, хто зробив серйозну заявку на своє входження до цеху майстрів красного слова, стала Олена Воротнікова з Першотравенська зі  своєю першою ластівкою – книгою «Марта». Як сама окреслює авторка, видавнича новинка написана у жанрі іронічного детективу. Що вже само собою є цікавим і таким, що інтригує.

 З приємністю хочу зазначити, що до «відкриття» Олени Воротнікової, як і годиться, долучилася Дніпропетровська обласна організація НСПУ в особах Марії Дружко, Євгенії Яворської та Яни Ловчинської. Перші дві членкині взагалі виступили організаторами виходу поліграфічної новинки у книжковому видавництві «Дружко».

 Як кажуть, за океаном «спешл сенкс» КЗК «Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей», у стінах якої пройшло чудове представлення нового видання, знову ж таки, послуговуючись українсько-англійським  суржиком, – презентація.

 Попри дебют у якості автора, героїня імпрези – пані Олена Воротнікова –почувалася не лише впевнено, а й випромінювала магнетизм до своєї персони у всіх присутніх на дійстві. Цьому, як на мене, сприяв доволі багатий життєвий досвід літераторки-дебютантки і водночас незгасимий молодечий запал.

Дебютантка, як на мене, становить значний інтерес для команди Дніпропетровської обласної організації НСПУ.

Фідель Сухоніс

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я