Творити во славу наших героїв

0

Напередодні Дня захисників і захисниць голова Дніпропетровської обласної організації НСПУ Фідель Сухоніс зустрівся з дніпровськими школярами-старшокласниками, юними читачами СШ № 46.

Літератор прийшов до них зі своєю новою книжкою «Чужа молитва», яка розповідає про російсько-українську війну на Донбасі. І тут не стільки важливо, як  школярі  сприйняли видавничу новинку,  як ставлення  юні до цих подій.

Автор зізнався: «Не тішу себе ілюзіями, що так думають усі підлітки у нашому регіоні, бо російська пропагандистська отрута ллється на українців сторіччями! Однак ті, з ким я сьогодні мав приємність спілкуватися, таки українська молодь! Молодь, яка чітко розуміє хто друг, а хто ворог і де шукати Україні щастя».

А ще під час зустрічі з письменником говорили про війну, патріотизм та сьогодення.  Про те, чому важливо, аби творці  слова «воювали» чесно та щиро. Писали  правдиво  про тих, хто там – під обстрілами, в окопах і бліндажах. Тих, хто щоденно ризикує. І вони невтомно боронять наше життя…

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я