У Миколаєві — оновлення

0

У Миколаївській обласній організації Національної спілки письменників України пройшли звітно-виборні збори, за результатами яких новим головою облорганізації обрана Віра Марущак. 

У зборах взяли участь голова Національної спілки письменників України Михайло Сидоржевський та начальник управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації Михайло Димитров.

На зборах зі звітом про роботу обласної організації виступив її голова Дмитро Кремінь, відомий поет, лауреат Шевченківської премії. Протягом двох термінів його каденції письменницька організація значно поповнилася зрілими і молодими літературними талантами. Проводилися книжкові фестивалі, презентації книжок місцевих авторів, творчі вечори, був заснований і виходить літературно-художній  журнал «Соборна вулиця», організовано чимало інших цікавих заходів.                   

Д.Кремінь подякував усім колегам, однодумцям за плідну співпрацю та допомогу в реалізації творчих задумів і побажав нових злетів колегам у майбутньому.

Члени миколаївської письменницької спілки обирали нового голову  своєї організації. При одностайній підтримці колег нею стала Віра Марущак, яка представила колегам свою програму подальшої діяльності МОО НСПУ.

 

Прес-центр Миколаївської ОО НСПУ

 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я