У Сєвєродонецьку стартує «Книжкова локація: письменник. UA» і запрошує авторів до співпраці

0

На Сході України – в місті Сєвєродонецьк (Луганська область) громадська організація «Спільнота митців «Арт Гвард і Я» у партнерстві з Національною спілкою письменників України («Кабінет молодого автора») розпочинають реалізацію проєкту «Книжкова локація: письменник. UA».

«На жаль, у наших краях сучасна українська книга – явище небуденне. Сьогодні в Україні багато яскравих імен, цікавих творів, чимало зовсім не «розкручених», зате  дуже змістовних авторів, які для нашого міста залишаються зовсім незнаними. Також проблема має ще одну сторону – бракує книгарень, де б сучасні українські письменники могли представити свою творчість. Не ставлю перед собою завдання кардинально змінити цю ситуацію в Сєвєродонецьку, однак зробити бодай щось, що б підтримувало розвиток вітчизняної літератури, дуже хочеться. Для цього і започатковано проєкт «Книжкова локація: письменник. UA», – розповіла письменниця Марина Провоторова.

Для реалізації задуманого громадська організація взяла в оренду невелику площу у книжковій крамниці, спонсор замовив торгове обладнання.

А Національна спілка письменників України звертається до українських прозаїків і поетів (не залежно від будь-яких «членств») скористатися пропозицією Марини Провоторової і надсилати свої книги на реалізацію в Сєвєродонецьк.

Контакти: (063) 115-81-40; (050) 744-62-90 (вайбер), provotorovamarina@ukr.net.

Кабінет молодого автора НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я