У скансені в Ужгороді відкрили пленерну виставку до Дня Конституції України

0

26 червня у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відкрилася виставка «Моя земля – моє натхнення» учасників обласного пленеру, який відбувся у квітні в Ужгороді.

У скансені в Ужгороді відкрили пленерну виставку до Дня Конституції України (ФОТО)

Виставка приурочена до Дня Конституції України.

Організатор виставки – КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради.

Понад двадцять робіт презентували 12 художників з різних куточків Закарпаття. Зокрема Ужгород представили заслужений художник України Василь Вовчок, Станіслав Андрієвський, Костянтин Ковган, Марта Цуга, Аркадій Мухомед’янов. Ужгородський район – Юрій Мушак (с. Ставне), Людмила Курта-Стегун (смт Середнє), Тетяна Дрогобецька (смт Чинадійово), місто Мукачево –  Ольга Фединишинець та Сандра Пренделович, Хустський район – Любов Матіко (с. Ільниця),  Христина Мельник (м. Іршава). 

Відкрив виставку директор Закарпатського музею народної архітектури та побуту Василь Коцан.

В. о. директора КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради Ганна Дрогальчук поділилася враженнями від виставки і нагадала, що вона проходить у рамках проєкту «Майстри барвистої палітри», який започаткував Центр культури у 2015 році. Також подякувала Збройним Силам України за можливість працювати, а митцям творчо розвиватися. 

Марина Офіцинська, завідувачка інформаційно-редакційного сектору КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради.

zakarpattya.net.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я