У США побачила світ книга про російсько-українську війну

0

У Мічигані, США, створили релігійну книжку Hope for Ukraine: Stories of Grit and Grace from the Front Lines of War (Надія для України: історії мужності та благодаті з передової лінії війни) про російсько-українську війну.

Автори книжки – письменник Кайл Дункан і засновниця літературної агенції The Fedd Agency Естер Федоркевич. Автори мають понад 50 років досвіду в християнській видавничій галузі.

«Наша мета була простою: розповісти історії справжніх українців, які пережили найбільшу та найруйнівнішу війну в Європі за вісім десятиліть», – пише Дункан у книжці.

Серед оповідачів – українці, які залишилися в країні, військові, гуманітарні працівники, волонтери та біженці. Дункан провів деякі інтерв’ю особисто, перебуваючи в Польщі та Західній Україні протягом трьох тижнів наприкінці березня та на початку квітня.

Вихід друкованої версії був спершу запланований на 8 листопада, але дату перенесли, оскільки книжка була готова у друкованому й електронному варіанті одночасно. Її наклад  – 10 тис. примірників.

Джерело: Publishers Weekly

Фото: Hailey Merlo, Hailey Merlo Media; Christopher Turner

armyinform.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я