У Троїцькій сільській бібліотеці відбулася зустріч читачів із письменником Євгеном Безусом

0

8 липня в Троїцькій сільській бібліотеці Лихівської територіального громади Кам’янського району відбулася зустріч читачів із письменником Євгеном Безусом – поетом, прозаїком, гумористом, членом Національної спілки письменників України.

Євген Федорович народився на теренах нашої громади 3 вересня 1943 року. В тяжкий період, коли земля здригалась від вибухів, коли відбувалось визволення села від нацистів. Свою любов до землі, де народився, пан Євген проніс через життя.

Уже декілька років поспіль читачі-земляки читають книги Євгена Безуса. В ході цікавої літературної зустрічі присутні (а це наша молодь і дорослі берегині) слухали вірші поета, цікаві розповіді із життя та літературної спадщини автора. Загалом відбулася вельми цікава бесіда.

«Оберіг» – це бібліотечне об’єднання, яке займається вишивкою, зберігає і розвиває українську творчість, краєзнавчу роботу, національно-патріотичне виховання. На зустрічі були присутні та брали участь в бесіді Надія Горлач, Людмила Салимон, Марія Кримова, Наталія Голоскок.

За молоддю майбутнє України, тому автор віддав їй належну увагу. Багато спільних та цікавих мистецьких тем знайшли з письменником Таміла Смаглюк та Анастасія Безштанько.

У книжковому фонді бібліотеки вже є книги Євгена Безуса, які він подарував з автографами та найкращими побажаннями.

На цю зустріч пан Євген привіз у дарунок книги для Троїцького історико-краєзнавчого музею. А «Оберіг» подарував пану Євгену на добру згадку вишивку Надії Горлач.

Висловлюємо щиру вдячність Євгену Федоровичу за цікаву та натхненну зустріч!

Валентина Бобрик, завідувачка Троїцької сільської бібліотеки

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я