В Будинку письменників відбувся літературно-мистецький фестиваль «Покрова»

0

В Камінній залі Будинку письменників відбувся літературно-мистецький фестиваль «Покрова», де всі охочі могли прочитати вірші українських класиків, а також свої власні твори.

До свята приєднався актив Творчого об’єднання поетів КО НСПУ (робоча група — Алла Диба, Наталя Дзюбенко-Мейс, Лілія Максименко), який провів у Будинку письменників поетичні читання.

Три години тривав цей поетичний марафон, на якому виступили різні покоління поетів, зокрема Тетяна Майданович, Валентина Козак, Наталя Дзюбенко-Мейс, Алла Диба, Серго Сокольник, Леся Пронь, Павло Браницький, Тетяна Петровська, Любов Дмитришин, Світлана Ткаченко, Настя Алєксєєва, Галина Кириченко та багато цікавих поетів.

Свято вдалося на славу. Поети прочитали свої власні поетичні твори, а також вірші українських класиків. І хоч надворі по-осінньому було вельми прохолодно, у Камінній залі Будинку письменників панувало тепло і затишок — насамперед від щирих поетичних рядків, які зігрівали душу й заохочували до філософських міркувань — про земне життя людини-поета і його актуальну роль у контексті сучасної української літератури.

Пресслужба НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я