Відбудеться презентація нової книжки Василя Куйбіди

0

18.04 о 17:30 відбудеться презентація нової книжки відомого українського поета, лауреата багатьох національних і міжнародних літературних премій Василя Куйбіди.

Нова книжка поета – філософськи узагальнене осмислення нестійкого світу, мінливих подій і сутностей у ньому буде представлена ​​в найкращій книгарні країни — Книжковий “Сяйво книги”.

Поетичне слово Василь Куйбіда передає найтонші порухи душі, зміни відчуттів і глибину осягнення людиною реальності, що робить текст кожної поезії неповторним.

Книга «МЕРЕХТІННЯ» – це величезний смислово й асоціативновиповнений простір, наповнений мерехтінням міріад зв’язків і смислових асоціацій. Увійти в нього – означає піддатися силовому полю образів, які спонукають до самостійного осмислення вічних філософських проблем.

Поезії Василя Куйбіди не відпускають від себе, спонукаютьдо перечитування, насамперед із потреби декодування глибинних змістів як окремих образів, так і цілого тексту задля діалогу з Вічністю, у якій читач, самоусвідомлюючись, залишає свій неповторний слід.

За підтримки Київінформ та Громадська Рада при КМДА 2021-2023.

Докладно про подію.

facebook.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я