Відійшов у засвіти відомий письменник Левко Різник

0

Сьогодні не стало українського письменника та громадського діяча Левка Різника. Про ще одну невблаганну втрату для вітчизняної культури повідомив на своїй сторінці у мережі фейсбук журналіст і пісняр Ілько Колодій, інформує zahid.espreso.tv.

«Сьогодні, на 84-му році життя відійшов у засвіти Левко Різник, – написав Ілько Колодій, – український прозаїк, автор багатьох історичних романів, багаторічний голова Львівської організації Національної спілки письменників України… Про смерть батька повідомив його син Ростислав. Вічна пам’ять талановитому майстрові слова, чудовому товаришеві й близькому сусідові, із яким донедавна ще кавували і вели невимушені бесіди про справи державні й буденні…».

Левко Різник – автор низки книг: «З математичною точністю», «Голуби до сонця», «Наріжний камінь», «Повінь», «Міра оптимізму», «Неоплатні борги», «Друге дихання», «На крутизні», «Цілитель», «Обличчям до вікна», «Лідер», «Фактор Данила Вернади», «Мамонт ожив», «Усусуси на Лисоні», «Маргінал», «Карма» та інших. Лауреат багатьох літературних премій.

Не стало дуже працьовитого, чесного і доброго чоловіка. Земля пухом!

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я