Вийде аудіокнига про історію кримських татар

0

Нещодавно закінчився збір коштів проєкту «Світи. Народи. Історія кримських татар» — першої аудіокниги українською мовою за друкованим виданням у 4-х томах Валерія Возгріна.
Наступні плани — відбір уривків для перекладу, редагування та запис аудіокниги. Команда громадської організації «Конгрес активістів культури» передбачає публікацію результатів проєкту в першому кварталі 2021 року. 213 людей підтримали проєкт та зібрали ₴148 250, що навіть трішки більше необхідної з початку суми — зібрали 108% коштів. Про це повідомляє nachasi.com.

Аудіокнигу розмістять на YouTube та Archive.org. Також її можна буде послухати на: Bandcamp, Soundcloud, Mixcloud, iTunes та Google Play.

Завдяки праці В. Возгріна українці дізнаються більше про історію Криму від давніх часів до депортації, стануть зрозумілішими джерела сучасної окупації Криму.

Валерій Возгрін, який народився в Акмесджиті (Сімферополі), виріс і сформувався як особистість у Криму — вважав за свій обов’язок розказати правду про ганебні злочини окупантів стосовно кримських татар і Криму загалом.



Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я