Військове вторгнення Росії. Останні новини

0

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія введе війська на територію України. Путін заявив, що Росія проведе військову операцію в Україні на звернення самоназваних «Л/ДНР», таким чином Росія вводить війська на непідконтрольні Україні території.

Уранці 24 лютого журналісти «Суспільного» повідомляють про звуки вибухів в Києві, Харкові та інших містах.

На об’їзній дорозі Харкова спалено 4 танки російських окупантів

На об’їзній дорозі Харкова спалено 4 танки російських окупантів, повідомляє Генштаб ЗСУ. В районі Щастя знищено близько 50 російських окупантів. У районі Краматорська знищено ще один літак збройних сил Росії. Це вже шостий.

«Об’єднані сили дають гідну відсіч збройним силам рф. Військові підрозділи на своїх позиціях», — додали в генштабі.

У Чугуєві Харківської області внаслідок обстрілу аеродрому вранці були пошкоджені не менше 5 житлових багатоквартирних будинків. Станом на 10:20 відомо про одного загиблого – це працівник місцевої газової служби. 19 поранених людей доправили до лікарень, ще шістьом госпіталізація не знадобилася – міська голова Чугуєва Галина Минаєва.

У районі Скадовська прикордонну комендатуру швидкого реагування росіяни обстрілюють з вертольотів — Державна прикордонна служба. Наразі відомо про 3 загиблих прикордонників. Є поранені.

В Умані на Черкащині під час обстрілів загинув чоловік

В Умані на Черкащині під час обстрілів загинув чоловік, повідомила речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк. Снаряд влучив у центральну частину міста, одна людина загинула, в Уманському районі оголошена евакуція.

Міський голова Львова заявив, що люди у камуфляжній формі із червоною стрічкою «можуть бути диверсантами.

Якщо зафіксували осіб із підозрілою поведінкою – одразу повідомляйте на 102. Будьте пильними та обережними».

Микола Лукашук, голова Дніпропетровської облради: «До обіду будуть розвернуті блок-пости. Прошу мешканців області зберігати спокій і з розумінням ставитися до військових на виїздах/в’їздах до області та можливих обшуків».

Усі АЕС України стабільно працюють у штатному режимі

Всі атомні електростанції України – Запорізька, Рівненська, Хмельницька та Южно-Українська – працюють у штатному режимі, виконання виробничої програми і, відповідно, виробіток електроенергії – стабільні, згідно із затвердженим графіком, проводяться всі заплановані заходи, повідомили в Енергоатомі.

Як залишатися на зв’язку якщо відключать інтернет — читайте тут.

Україна переходить у режим тотальної оборони — Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав усіх до тероборони: «Щоб отримати зброю, потрібно звернутися безпосередньо до бригад та батальйонів Сил ТрО у вашому регіоні. З собою потрібно мати тільки паспорт».

Ярослав Прищепа, Юлія Рябчун, Анастасія Коріновська

suspilne.media

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я