Військовим передали 10 тисяч промокодів для доступу до електронної бібліотеки

0

Національна книжкова платформа Yakaboo спільно з «Культурним Десантом» передає 10 тисяч промокодів для військових у рамках проєктів «Бібліотека для героїв» та «Книга на фронт».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

«Електронна «Бібліотека для героїв» — це новий етап реалізації однойменного проєкту, який Yakaboo ініціювала після 2014-го року. У його рамках компанія передає паперові книги у військові частини на запит самих військових. Разом з тим у воїнів на фронті не завжди є можливість отримувати, збирати та зберігати паперові видання. Тож щоб доступ до книг став швидшим, простішим та зручнішим, Yakaboo створила у своєму мобільному застосунку електронну поличку для військових на передовій. Доступ до електронної «Бібліотеки для героїв» здійснюється за промокодами і є безкоштовним для учасників бойових дій», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що частину з промокодів надруковано на фірмових картках, які роздають на концертах «Культурного десанту» безпосередньо вздовж лінії фронту, а також у реабілітаційних та навчальних центрах. Також отримати промокод можуть військовослужбовці та працівники державних органів, які виконують завдання в зоні бойових дій.

В електронній «Бібліотеці для героїв» вже доступно 473 книги, які поділені за різними тематичними категоріями: «Художня література», «Класична проза», «Сучасна проза», «Саморозвиток, мотивація», «Бізнес, економіка», «Історія», «Психологія, стосунки», «Біографії, мемуари», «Здоров’я», «Навчальна література» та інші.

Безкоштовний доступ до свого електронного контенту надало видавництво Yakaboo Publishing та ще 7 українських видавництв: Видавництво Анетти Антоненко, Discursus, Видавництво 21, Meridian Czernowitz, видавництво «Чорні Вівці», видавництво «Ніка-центр», видавництво Львівського медіафоруму.

Метою партнерства Yakaboo і «Культурного десанту» є забезпечення військовослужбовців, які виконують бойові завдання, знаходяться у госпіталях та лікарнях, перебувають на військових полігонах — необхідною літературою, посилення морального духу, покращення їх психологічного стану та рівня їх самоосвіти.

Культурний Десант — це об’єднання відомих митців, всі сили яких сьогодні спрямовані на перемогу України. Вони вже дали понад 1000 концертів на лінії фронту, військових госпіталях, в частинах рятувальників та в деокупованих українських містах.

Як повідомляв Укрінформ, у червні «Культурний десант» випустив нову пісню «Білгород», в якій артисти Коля Сєрга, Саша Чемеров та Міша Крупін звернулися до жителів Росії.

ukrinform.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я