Виставку картин «Графічне Закарпаття» відкрили в Ужгороді

0

Виставку «Графічне Закарпаття» презентували 11 лютого в галереї «Ужгород». Роботи представили 28 закарпатських художників, — розповів «Суспільному» організатор заходу, голова обласної організації спілки художників України Борис Кузьма. За його словами, таку експозицію організували вже вп’яте.

«Тут представлені не лише члени спілки. Є кілька і молодих художників. Ми кожному даємо можливість показати себе, свою роботу, свою творчість, і представити її на такому рівні. Ми можемо в кожного автора бачити свою власну техніку, своє світосприйняття, свої можливості. Цим і цікава виставка», — розповів Борис Кузьма.

За його словами, через «червону» зону на Закарпатті, на відкриття не запрошували відвідувачів. З-поміж авторів, які представили свої роботи, був ужгородський художник Ярослав Дуленко.

«Художнику важливо виставити свої роботи на фоні інших майстрів, інших робіт, і подивитись загальний вигляд — який рівень, і свій, і інших. Це дуже хороший стимул, щоб тримати рівень, тому що зараз молоді автори дуже активні й талановиті. Тому треба працювати, щоб тримати ту планку», — сказав художник.

За словами Бориса Кузьми, виставка триватиме до кінця лютого.

«Суспільне. Закарпаття»

zakarpattya.net.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я