Замість книг у його руках тепер автомат: письменник із Вінниччини став добровольцем, щоб захищати Україну

0

Вінничанин Василь — письменник, автор кількох збірок поезії та роману, філолог та журналіст, який має багато наукових і літературних нагород пішов добровольцем захищати свій рідний край. За період служби вже встиг побувати у зоні бойових дій.

Про це повідомляє пресслужба 120 бригади територіальної оборони ЗСУ.

«Я привіз родину до батьків і в той же день пішов у військомат. Хотілось бути корисним. Про порядок проходження служби чи про те, як все відбуватиметься, я нічого не знав. Були якісь здогади чи сподівання, але вже можу сказати, що практично нічого з того не справдилося. Особливо важко для мене було в перші дні, але я переконався, що до всього можна звикнути. Тим паче, коли поруч із тобою є друзі-побратими, які підтримають, порадять, допоможуть».

Військовослужбовець одного з батальйонів 120 бригади ТрО вже встиг побувати у зоні бойових дій, нині на ротації. Каже, що повернувся додому з дуже суперечливими відчуттями. З одного боку радісно, що вертаєшся живий-здоровий і побудеш із родиною хоч кілька днів. З іншого — це швидко минає, бо є чітке розуміння, що нічого ще не закінчилося і хлопці залишились на фронті. Якось навіть незручно перед ними. Тож скоро знову у стрій. Виганяти москалів з України.

vinnitsa.info

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я