Поетичні читання «Тарас Шевченко мовами світу»

0

23 травня о 16:00 в Будинку письменника НСПУ відбудуться Поетичні читання «Тарас Шевченко мовами світу».  Найкращі твори Т.Г. Шевченка прозвучать українською мовою та мовами етносів у виконанні молодого покоління представників Ради національних спільнот України, міжнародних гостей та артистів. Запрошуємо всіх!

Захід відбудеться в рамках Міжнародного Шевченківського літературно-мистецького свята «В сім’ї вольній, новій» (22-24 травня), у підготовці й проведенні якого беруть участь Міністерство культури України та Національна спілка письменників України. 

В рамках Свята буде проведено багато різноманітних культурно-просвітницьких заходів, в яких візьмуть участь письменники з усієї України, артисти, почесні міжнародні гості, представники різних національних спільнот України та представники Посольств іноземних держав в Україні. 

Куратор читань – Марія Миколаївна Морозенко, 

голова КО НСПУ

Акредитація ЗМІ: nspupressroom@gmail.com

_____

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 року № 2017 «Питання відзначення річниць від дня народження Т. Г. Шевченка і проведення щорічного Міжнародного Шевченківського літературно-мистецького свята «В сім’ї вольній, новій», розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.03.2011 № 167 «Про затвердження плану заходів з підготовки та визначення 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка та 150-річчя від дня його перепоховання» та Плану роботи Міністерства культури України від 11.01.2019 №15 цьогорічне Міжнародне Шевченківське свято «В сім’ї вольній, новій» відбудеться в м. Київ.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я