Авторів Січеславщини відзначено Подяками Гончаренко Центр Дніпро. education and culture

0

Напрочуд насичений був у Дніпропетровської обласної організації НСПУ (ДОО НСПУ) день 9 листопада, коли митці країни відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Окрім урочистостей із відзначення лавреатів міських літературних премій, у Гончаренко Центр Дніпро. education and culture віншували діячів культури та мистецтв. Запросили також п’ятьох членів і членкинь ДОО НСПУ, яких було відзначено Подяками за багаторічну плідну працю і вагомий особистий внесок у розвиток громади.

Директор Центру Вікторія Паніна вручила відзнаки Фіделю Сухоносу, Еліна Заржицькій, Марії Дружко, Євгенії Яворській та Олені Федіній. Також Подяку від Всеукраїнського літературно-мистецького та науково-популярного часопису «Бористен» отримала Марія Дружко за багаторічну роботу з літературно обдарованою молоддю.

Голова ДОО НСПУ Фідель Сухніс подякував керівництво Гончаренко Центр Дніпро. education and culture і наголосив: «Зараз ми, як ніколи, розуміємо, наскільки важливо ідентифікувати себе для світу. Говорити, що ми українці.  Що в нашій країні десятий рік війна, а другий рік росія веде цинічне і повномасштабне вторгнення. Письменники Січеславщини розуміють це, і здійснюють свою місію з популяризації вільного українського слова».

Попереду нові цікаві проекти разом із Гончаренко центр і гостинною пані Вікторією Паніною.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я