Держкомтелерадіо порахував кількість об’єктів книгорозповсюдження в мережі інтернет

0

За результатами проведеного Держкомтелерадіо моніторингу сфери книгорозповсюдження встановлено, що в українському сегменті Інтернету функціонують близько 250 об’єктів книгорозповсюдження.

До них відносяться спеціалізовані книжкові інтернет-магазини, інтернет-магазини, які здійснюють продаж книг поруч з іншою продукцією, веб-сайти українських видавництв, які реалізують власні видання, маркет-плейси та веб-сайти, які надають доступ до читання електронних версій книг.

Нагадаємо, що у квітні поточного року Держкомтелерадіо провів моніторинг інтернет-магазинів на предмет виконання ними вимог Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

У зв’язку з виявленням численних порушень власникам (операторам) усіх інтернет-представництв суб’єктів книгорозповсюдження Держкомтелерадіо запропонував якнайшвидше привести свою діяльність у відповідність до Закону. У разі повторного виявлення порушень мовного законодавства за результатами запланованого на другу половину червня повторного моніторингу Держкомтелерадіо звертатиметься для вжиття передбачених законом заходів реагування до Уповноваженого із захисту державної мови.

Фотоілюстрація УП. Життя

comin.gov.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я