Дніпропетровщина. Бібліотечні фонди дочекалися поповнення

0

Понад восьмисот назв книжок від 62 видавництв отримали бібліотеки Дніпропетровщини з початку року. Про це повідомляє golos.com.ua.

Твори сучасних українських письменників, україномовні переклади зарубіжних авторів, новинки галузевої літератури, а також комікси й казки, книжки про техніку та мистецтво, історію та психологію, енциклопедії та художня література. Загалом понад восьмисот назв книжок від 62 видавництв отримали бібліотеки Дніпропетровщини з початку року.

Отож до 26 книгосховищ області надійшло 18 тисяч нових книжок на суму в 2,3 мільйона гривень. Свої фонди поповнили бібліотеки Дніпра, Жовтих Вод, Кам’янського, Кривого Рогу, Марганцю, Нікополя, Новомосковська, Павлограда, Покрова, Апостолового, Васильківки, Верхньодніпровська, Слобожанського, Криничок, Межової, Перещепиного, Покровського, П’ятихаток, Солоного, Томаківки, Широкого, Петриківки і Софіївки.

«Дуже не вистачало літератури саме за шкільною програмою. Наприклад, творів Василя Чемериса. Тепер маємо більше примірників. Отримали саме ті книжки, які замовляли, — є і зарубіжна класика в українському перекладі, і твори сучасних авторів», — зазначає методист Васильківської центральної районної бібліотеки Оксана Криськова.

Ігор ТЬОМІН

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я