До 30-річчя НСПУ. Марія Дружко і Євгенія Яворська взяли участь у телепередачі «Точка зору»

0

Чергова програма «Точка зору» на каналі  ОТВ Дніпро була присвячена діяльності «Кабінету молодого автора» при Дніпропетровській обласній організації НСПУ. Ведучій програми – Фідель Сухоніс – цікавився планами творчої молоді, її здобутками, зацікавленнями та баченням перспектив розвитку літератури на Дніпропетровщині.

Марія Дружко, яка тепер опікується справами молодих авторів та потенційних кандидатів у члени НСПУ, розповіла, що саме зараз триває VIII молодіжний літературний конкурс «VivArt», який активно підтримують члени дніпропетровського письменницького осередку. Також говорили про видавничі справи і діджиталізацію літературного процесу в сучасних реаліях.

Євгенія Яворська поділилася своїми творчими планами і задумами. Письменниця розповіла про те, які саме теми сьогодні хвилюють творчу молодь і як події останніх років впливають на літературний процес Придніпров’я.

Наприкінці гості подякували ведучому і своєму колезі по перу панові Фіделю Сухоносу за конструктивні питання і цікаву розмову. 

   

Підготувала Еліна Заржицька

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я