Херсонському письменнику Віктору Вальду російська ракета знищила будинок — він дивом залишився живий

0

У будинок, де проживав письменник Віктор Вальд у Херсоні, вцілилила російська ракета. Письменник дивом лишився живим.

Про це повідомили його друзі — редакція літературної газети Дебют.

Автор історичних романів Віктор Михайлов (Вальд), володар першої премії літературного конкурса «Коронація слова» в 2017 році, Почесний громадянин Херсона, ще на початку війни прийняв рішення не полишати рідне місто. Патріот України вирішив, що має наближати перемогу в тилу у ворога, сам пережити те, що відчували його герої в історичних детективах, пишуть наші колеги. Віктор Вальд відомий завдяки своїм романам «Останній бій Урус-Шайтана», «Кат», «Прокляття ката», «Спарта» (під власним іменем Віктор Михайлов, 2008), «Меч Сагайдачного» (2019), «Отаман» (2020).

Але подробиці діяльності Віктора, якого майже викрила ФСБ, поки розкривати не можна, кажуть у редакції літературної газети, яка підтримує з ним зв’ящок. Сьогодні важливо допомогти письменнику матеріально, бо 24 листопада він на власні очі побачив, як ворожий снаряд ущент знищив його домівку, куди за хвилину Вальд мав повернутися. Зараз, утративши за секунду все, Віктор прийняв важке рішення евакуюватися на західну Україну до родичів…

Відомий херсонець буде вдячний будь-який сумі допомоги. Підтримуючи один одного, ми обов’язково переможемо нелюдів-москалів. Слава Україні!

Карта Приватбанка Віктора Михайлова: 5168 7456 0375 9702

Віктор поділився фото втраченого житла.

litgazeta.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я