Хода за мир замість карнавалу (фото)

0

Німецьке місто Кельн славиться своїм карнавалом. Головне дійство щорічно відбувається в понеділок перед початком Великого посту. Але в 2022 році в Кельні замість карнавалу пройшла багатотисячна демонстрація за мир.

Кельн • Німецьке місто Кельн на Рейні славиться своєю гостинністю, готичним собором та карнавалом. З року в рік кульмінаційний момент карнавалу — це багатоденні вуличні гуляння з веселою барвистою ходою та переповненими пивними. Головне дійство припадає на так званий «шалений понеділок» (Rosenmontag) — понеділок перед початком Великого посту. Цього разу — 28 лютого. Однак у 2022 році у понеділок у Кельні замість карнавалу відбулась багатотисячна демонстрація за мир.

Антивоєнна хода в Кельні. Фотографії


Хода в Кельні, 28 лютого 2022 року

Зупиніть Путіна

«Зупиніть Путіна»

Голуб миру пронизаний російським флагштоком

Голуб миру, пронизаний російським флагштоком

Перероблене з використанням назви карнавалу на кельнському діалекті антивоєнне гасло часів американської війни у В'єтнамі Make love, not war (Кохайтеся, а не воюйте)

Перероблене з використанням назви карнавалу на кельнському діалекті антивоєнне гасло часів американської війни у В’єтнамі «Make love, not war» («Кохайтеся, а не воюйте»)

Серце в кольорах українського прапора на захисній масці та карнавальний ніс

Серце в кольорах українського прапора на захисній масці та карнавальний ніс

Путін намагається відновити радянську імперію. Сатирична композиція в Кельні

«Путін намагається відновити радянську імперію». Сатирична композиція в Кельні

Обов’язкова частина карнавальної програми у понеділок — вози із сатиричними композиціями з пап’є-маше. Композиції відображають актуальний стан справ у німецькій та міжнародній політиці.

dw.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я