ХРИСТОС ВОСКРЕС! Національна спілка письменників України вітає з Великодніми святами!

0

Шановна письменницька громадо, дорогі українські митці і мисткині!

Секретаріат Національної спілки письменників України вітає вас зі світлим святом Воскресіння Христового!

У цей надважкий для всіх нас і для нашої Батьківщини час, коли російські нелюди намагаються знищити нашу державу, підірвати її суверенітет і зруйнувати кордони, ми попри все святкуємо Великдень і несхитно віримо в нашу Перемогу!

Нами, митцями, за час війни багато зроблено в царині збереження і примноження української культури, проте в майбутньому нам треба зробити ще більше, аби світ пишався і захоплювався нашою країною і нашою культурою!

Наше письменницьке слово – це не лише потужна підтримка нашим бійцям, яка вселяє в душу віру й натхнення, а й незнищенна зброя, якою ми воюємо проти рашистської орди на передовій і в тилу.

У цей День ми схилимо чола, читаючи жалобну молитву, й запалимо поминальні свічки за всіма полеглими в цій кривавій війні, серед яких є і письменники.

Спочивайте з миром, наші мужні браття і сестри!

Святе діло, розпочате вами і за яке ви віддали своє життя, – вікопомне, бо ви зберегли для нащадків нашу країну і нашу мову!

Також висловлюємо щиру подяку державам і народам вільного світу, які підтримують нас у цей драматичний час! Україна у нещадному протиборстві з лютим ворогом – російським фашизмом – бореться і за вас, наші шановні союзники і партнери, за вашу безпеку і свободу.

Україна – на боці світла, правди і справедливості, і це світло лишатиметься яскравим і незгасним, допоки б’ються наші серця і в них палає любов до України!

Слава воїнам ЗСУ!

Слава Україні!

З Божою поміччю – до нашої Перемоги!

Секретаріат НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я