Художниця показала, якими були усмішки Едгара По та Марка Твена

0

Американська художниця і письменниця Карлін Беччіа відредагувала фото та портрети історичних персонажів — політиків, письменників та культурних діячів, щобb показати, якими могли б бути їхні усмішки.

Про це пише suspilne.media.

Карлін Беччіа опрацювала фото, портрети та скульптури таких політичних діячів, як президент США Авраам Лінкольн, королева Вікторія, кубинський революціонер Ернесто Че Гевара та американська аболіціоністка Гаррієт Табмен, Джордж Вашингтон і навіть давньоримський полководець та імператор Юлій Цезар. Беччіа змусила усміхатися на фотографіях і деяких діячів культури — письменників Едгара Аллана По і Марка Твена, а також мексиканську художницю Фріду Кало. Про це повідомляє видання «Bird in Fight».

Як зазначає художниця, раніше люди могли дозволити собі один-два портрети або фото за все життя. Це вважалося серйозною справою, тому вони майже ніколи не посміхалися, коли позували для майстрів.

«Усмішка іноді приховує більше, ніж відкриває. Часто ми усміхаємося не тому, що щасливі. Ми робимо це, щоб потішити навколишніх», — написала Карлін Беччіа у своєму блозі.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я