Євгенові Дударю — 91!

0

Смійся!.. Так нам Дудар прописав

З роси і води!

24 січня його рідні, друзі, колеги, знайомі та ще мільйони читачів мають обов’язково по-особливому всміхнутися. І не раз. Адже свій особистий новий рік – поки тільки 91-й! – зустрічає знаний і улюблений український письменник, неперевершений Майстер гумору і сатири Євген Дудар.

Творче об’єднання гумористів і сатириків Київської організації Національної спілки письменників України приєднується до січневої, але теплої віхоли привітань старшому колезі й бажає йому насамперед міцного фізичного і творчого здоров’я. Оскільки Євген Дудар, як і раніше, тримає свій творчий порох сухим і продовжує працювати: пише, редагує, готує до видання нові твори, котрих, безперечно, чекають шанувальники його непересічної літературної діяльності.

Соціально гострі, дошкульні, саркастичні, влучні та оригінально метафоричні видання сатири і публіцистики «Хунта діє», «Плацдарм», «Українці мої, українці…», «Профілактика совісті», «І силою, і правдою…», «Буквар здорового глузду», «Роздуми легковажного» та багато-багато інших досі залишаються не просто актуальними, а настільними книгами українців. І водночас ці твори підтверджують творче кредо письменника: гумор і сатира здатні ефективно оздоровити суспільство. Про це автор прямим текстом нагадує ще й у збірці «Д’ударизми»: «Смійся! Навіть сам із себе. І жодна погань до тебе не пристане…».

Натхнення Вам, Євгене Михайловичу! Нових «Д’ударизмів» та подібних влучних творів! Нехай побільшає у Вас підстав для усмішки у розкішному саду відомого «хутора Мозамбік» чи на сторінках наступних сатиричних книг. Далі будьмо!

До речі, про сад. Немалу частину минулорічного врожаю яблук і горіхів письменник передав захисникам України.

Павло Кущ           

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я