Книжкова премія «KBU AWARDS» назвала найкращих українських авторів бізнес-літератури

0

Книжкова премія «KBU AWARDS 2020» назвала найкращих українських авторів бізнес-літератури. Вони отримали промо-пакети, які допоможуть презентувати себе на англомовному ринку.

У номінації «Найкраща книга про розвиток бізнесу» І місце отримала книга «Якщо стрибнули, то гребіть» Ольги Гуцал. У номінації «Найкраща книга для особистісного зростання» перемогла «Зовсім не страшна книга. Про життя, смерть і все, що поміж ними» Анастасії Леухіної.

Як ідеться на сайті премії, обидві книги отримали головний приз – сертифікати на промо-пакети для просування на англомовний книжковий ринок.

«Сьогодні ми почули реальні історії про те, як книги, написані українськими авторами і видані в Україні, змінюють бізнес-процеси, як допомагають вирішувати складні життєві проблеми. Приклад, який подають відомі люди, політики, бізнесмени та лідери думок, розповідаючи про власний досвід читання книг, має великий вплив на суспільство», – відзначила співорганізаторка  премії, директорка Українського інституту книги Олександра Коваль.

Також серед переможців премії:

У номінації «Найкраща книга про розвиток бізнесу»

  • ІІ місце – книга «Малюк та бюджет. Як українським батькам виховати фінансово успішних дітей». Автор – Любомир Остапів. 
  • ІІІ місце – книга «Наввипередки. Як стати єдинорогом серед океану віслюків». Автор –  Макс Лукомінський.

У номінації “Найкраща книга  для особистісного зростання”

  • ІІ місце – книга «Бесіди майстра Хай Tao про стратегію». Автор – Валерій Пекар. 
  • ІІІ місце – книга «Нація овочів? Як інформація змінює мислення і поведінку українців». Авторка –  Оксана Мороз.

У номінації «Вибір читачів» (виключно на основі голосів інтернет-голосування) перемогла книга «Коли говорити «так». Як повірити в себе та реагувати на негатив». Авторка – Людмила Калабуха.

Джерело: suspilne.media.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я