Конкурс «Читання Молодого Міста Лема. Проза»

0

Читання Молодого Міста — конкурс підтримки авторів-початківців у трьох напрямках: проза, книжкова ілюстрація та літературна критика.

2021 — рік 100-річчя видатного письменника-фантаста Станіслава Лема, тож цьогоріч Офіс «Львів — місто літератури ЮНЕСКО» вирішив присвятити прозову та ілюстративну частину конкурсу саме йому!

Організатори пропонують написати короткий прозовий твір у науково-фантастичному стилі та надіслати його на пошту до 1 серпня.

Тоді він потрапить до надійних рук членів журі — Світлани Тараторіної, Андрія Павлишина та Ігоря Колесника. Вони оберуть найкращі роботи та дадуть фіналістам декілька порад, що допоможуть покращити текст. 

Обрані тексти увійдуть до альманаху «Читання Молодого Міста» та будуть оприлюднені в електронному та друкованому варіантах, а головний переможець конкурсу також отримає грошову винагороду від міста!

Учасниками можуть бути літератори та літераторки, що визначають себе як автори-початківці, незалежно від віку, в арсеналі яких за минулий календарний рік накопичилось не більше 5 (п’яти) опублікованих робіт.

Текст має бути україномовний, обсягом до 1500 слів. Тематика — наукова фантастика.

Роботи не мають містити мови ворожнечі та закликів до насильства. 

Надсилайте твори до 1 серпня на пошту young.city.readings@gmail.com з приміткою «Проза»!

Виникають питання? Пишіть на пошту creative.city.lviv@gmail.com і організатори радо нададуть консультацію.

Подія конкурсу у Facebook.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я