«Маріупольську драму» представили у Мукачеві

0

Маріупольська Драма – театр, на який 16 березня 2022 року російська авіація скинула надпотужні бомби, перетворивши Храм Мистецтва на руїни, що стали останнім притулком для сотень безневинних людей.

Автор п’єси на основі оповідань акторів – Олександр Гаврош, а режисер-постановник, заслужений артист України Євген Тищук дав життя людським історіям. 

Маріупольська Драма – сторітеллінг, свідчення акторів Маріупольського драмтеатру, які перебували в епіцентрі подій російського військового злочину і вижили.

Актори – Віра Лебединська, Дмитро Муранцев, Олена Біла, Ігор Китриш, Матвій Китриш – розповідають те, що пережили, адже були в епіцентрі подій.. Реальність і правдивість вистави вражала і лякала водночас. 60 хвилин максимально напружених епізодів, 60 хвилин емоцій і сліз… Перемога персонажів вистави — у тому, що вони вижили, зберегли людське у собі, пронесли його через випробування, загартували! Зворушлива гра, емоційно важка вистава, після перегляду якої найбільше хочеться, щоб вона була останньою, створеною на основі таких реальних подій.

zakarpattya.net.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я