Молоді письменники стають свіжим диханням для ДОО НСПУ

0

Усім відома істина: кожна організація розвивається тоді, коли до неї приходить молоде покоління. Саме завдяки цьому і сьогодні продовжує плідно працювати один із найстаріших письменницьких осередків України, Дніпропетровська обласна організація. Свіжим диханням для ДОО НСПУ стають наші молоді колеги, яких радо підтримує старше покоління.

От і цієї осені дніпровські письменники радо вітають у своїй когорті потужну, енергійну та молоду авторку, дитячу письменницю і байкарку Олену Ляшенко-Федіну. Насправді більшість із нас знайома з Оленою ще з її студентських років завдяки її легкій вдачі та активній громадській позиції. Учасниця мистецької спільноти «VivArt», а згодом і «Кабінету молодого автора» ДОО НСПУ неодноразово брала участь у культурних заходах і мистецьких акціях нашої організації. Наприклад, разом із нею ми представляли молодь Дніпропетровщини на нараді у Вінниці (2018 р.), проводили поетичний майданчик до Дня міста Дніпра (2019 р.), розповідали про діяльність ДООНСПУ під час Всеукраїнського книжкового фестивалю «Book Space» (2020, 2021), популяризуємо сучасну вітчизняну літературу і сьогодні.

Отож, «Кабінет молодого автора» ДООНСПУ радо зібрався привітати Олену Федіну з офіційним статусом членкині Національної спілки письменників України. Зичимо нашій колежанці натхнення, нових творчих злетів і професійного зростання!

Марія Дружко, координаторка «Кабінету молодого автора» ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я