У Камʼянському презентували книгу Євгена Безуса «Талан талановитих»

0

У затишній залі бібліотеки на Шевченка, що в м. Кам’янському Дніпропетровської області, відбулася презентація нової книжки нашого колеги, прозаїка і поета, члена правління ДООНСПУ Євгена Безуса.

Вихід нової книжки – це завжди подія! Особливо, якщо новинка з’являється з-під пера цікавого автора. Саме так відбулося зі збіркою повістей та оповідань «Талан талановитих». Проте, для мене ця подія надзвичайна ще  й нагодою доторкнутися до народження книжки в якості видавця. Адже далеко не щодня серйозний автор, котрий має власне коло читачів, звертається до молодого видавництва. Отож, для нашої команди проєкт «Талан талановитих» став надзвичайним компліментом!

Тим приємніше було спостерігати, з якою цікавістю відвідувачі презентації слухали письменника, а потім ще і ставили питання про творчість та життя. Палка амбасадорка творчості Євгена Безуса в Кам’янському, бібліотекарка Алла Гудзовська підготувала чудовий спіч на честь автора. Підтримати пана Євгена прийшла також наша колежанка, членкиня правління ДОО НСПУ і, за сумісництвом, художня редакторка видавництва «Дружко» Євгенія Яворська.

Незважаючи на гумористично-сатиричне, а подекуди і драматично-трагічне звучання, презентована збірка «Талан талановитих», безумовно, має історичний характер, адже розповідає про боротьбу українців за свободу і незалежність від радянщини аж до сьогодення.

Лишаючись до кінця чесним зі своїм читачем, усі кошти від продажу книжки під час презентації Євген Безус передав на підтримку українських захисників.

Марія Дружко

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я