На Форумі видавців презентуватимуть книжку для дітей за участі вихованця ЛКП «Лев»

0

У п’ятницю, 17 вересня, у Львівській обласній бібліотеці для дітей (вул. Винниченка, 1) відбудеться презентація художньої книжки сучасної української авторки Аліни Штефан «Лу-ветеринарка».

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Захід відбудеться у межах Дитячої та юнацької програми Форуму видавців у Львові. Серед учасників презентації – собака-візитер Міккі, мешканець та вихованець ЛКП «Лев» разом із кінологом Володимиром Ванем. Початок о 16.00 годині.

«Книжка вийшла у видавництві #книголав і розповідає історію дівчинки Луїзи, яка наполегливо вивчає все про тварин, малює їх і веде свій блог @Lu_Animalius. Удома вона має песика, шиншилу, равликів, щура та паличників. Але з метою отримання нового досвіду й нових знань Лу разом із другом Максом улаштовується волонтерити у ветеринарну клініку. Тут вона дізнається чимало корисної інформації про те, як доглядати за тваринами, як їх лікувати, а також збирає інформацію про видатних українських ветеринарів і розповідає про організації, які займаються захистом та порятунком тварин в Україні», — зазначають організатори.

У Львові однією з таких організацій є ЛКП «Лев», де шукають господарів безпритульним котам та собакам, піклуються про безпеку співіснування безпритульних тварин та мешканців міста і реалізовують просвітницькі програми, які мотивують відповідально ставитись до своїх та чужих тварин. 

Аліна Штефан – авторка казок та науково-популярних книжок для дітей та підлітків, за фахом — лікарка, медична генетикиня. Викладає молекулярно-генетичну діагностику для дорослих, а також природничі науки для дітей. Авторка книжок «Шафа під сливою», «Літо довжиною у ДНК», «Реальність Барґеста», «Калюжа», «Мармуровий пес», а також казок у збірках «Казки під ялинку», «Коли сніг пахне мандаринками», «Котигорошка. Заплутані казки».

Ілюстрації до книжки намалювала художниця Женя Васильєва.

Джерело: galinfo.com.ua.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я