НСПУ підтримує: Запальна подія місяця — Велика Гра «The Game»!

0

19-го травня в Києві відбудеться Велика Гра «The Game». Подія почнеться о 12:00 на НСК «Олімпійський». The Game – це командна гра у форматі спортивного «Що? Де? Коли?» з питаннями на логіку та кмітливість.

Організатори події планують встановити новий світовий рекорд з кількості учасників, очікується більше ніж 5 тис. гравців!

Національна спілка письменників України підтримує ініціативу організаторів та запрошує до участі членів НСПУ та учасників спілчанських проектів. 

Вартість стандартного квитка – 250 грн., командного квитка – 1500 грн. (команда складається з 6-ти гравців), участь для школярів і студентів – безкоштовна.

УВАГА: для членів НСПУ та учасників спілчанських проектів діють спеціальні умови — безкоштовні білети на двох учасників гри, або 60%-ва знижка на команду з 6-ти осіб. Для того, щоб отримати знижку, при реєстрації потрібно ввести промокод — «НСПУ».

Також The Game обіцяє яскраві музичні паузи з Jerry Hail і Веронікою Коваленко, подарунки від партнерів події кожній команді і море яскравих фоточок з «Олімпійського».

Давайте разом зробимо Київ інтелектуальною столицею світу! Детальніше про подію: https://www.facebook.com/events/2122730861375301/

Як це було минулого року: https://bit.ly/2SgUFIR

Зареєструватися: http://bit.ly/thegameukraine

P.S. Весь прибуток від організованої події направляється на Українську Біржу Благодійності.

Оргкомітет «The Game»;

Прес-центр НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я