Об’єднані любов’ю до слова

0

20 жовтня на Дніпропетровщині добіг кінця літературний марафон «Об’єднані любов’ю до слова».

У Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася онлайн зустріч жителів територіальних громад із талановитими письменницями Еліною Заржицькою та Ольгою Рєпіною.

Хоча карантинні умови внесли свої корективи, не дозволивши зустрітися наживо, онлайн зустріч була не менш цікавою та змістовною. Бо майстрині слова спроможні у будь-якому форматі донести своє творче надбання до своїх читачів.

Письменниці щиро подякували Дніпропетровську обласну державну адміністрацію і директорку Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки Надію Тітову за прекрасну ініціативу з проведення марафону і попросили передати у подарунок свої книжки мешканцям Новомосковської громади.

Нагадаємо, що зустрічі проходили у місцевих бібліотеках. Кам’янського, Кривого Рогу, Криничок, Богданівці, Перещепиного, Широкого.

Читачі бібліотек мали змогу спілкуватися з членами ДОО НСПУ Євгеном Безусом, Володимиром Кільченським, Лесею Степовичкою, Миколою Чабаном, Марією Дружко, Сніжаною Білою, Ольгою Рєпіною та Еліною Заржицькою.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я