Письменник Андрій Любка для підтримки ЗСУ оголосив лотерею на старий чеський військовий шолом, який розмалювала українка

0

Про це повідомив Андрій Любка, інформує Еспресо.Захід.

Український романіст, поет, перекладач та есеїст Андрій Любка оголосив на своїй сторінці у соціальних мережах лотерею на розіграш символічного арт-об’єкта — чеського військового шолома 70-х років, який розмалювала сучасна українська художниця Наталія Тарнай. Усі виручені кошти підуть на підтримку закарпатських військових.

«Ці шоломи чехи передали на початку війни як допомогу, — роз’яснив Андрій Любка, — але вони настільки старі, що про жоден захист не йдеться. Щоб не здавати на брухт, відомі українські художники перетворили їх на арт-об’єкти і виставили на продаж, аби виручені кошти перерахувати на підтримку армії. На цьому шоломі зображено пробоїну, в якій замість мозку видніється рашистський прапор, з якого пруть криваві таргани. Дуже символічно й актуально!»

Правила розіграшу прості:  претенденти мають перерахувати 100 (або більше) грн на рахунок Рух підтримки закарпатських військових  (5169335100744818) і поставите плюсик у коментарях. Розіграш відбудеться 20 вересня. Переможця оберуть за допомогою рандомайзера.  

zahid.espreso.tv

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я