Письменники Дніпропетровщини надають літературну підтримку дітлахам

0

Діти молодшого віку так само, як і дорослі, під час складної ситуації в Україні потребують підтримки, розуміння та яскравих емоцій, до яких звикли, адже дитинство має бути щасливим. Помилково вважати, що малеча ще мало розуміє, а тому простіше реагує, адже вони все бачать і чують, відчувають емоції дорослих та пропускають крізь себе кожну ноту, якими сумно бринять зараз серця українців. 

Письменники Дніпропетровщини разом із волонтерськими організаціями, бібліотечними системами, спеціалізованими центрами продовжують надавати літературну підтримку дітлахам.

27 травня до вихованців Кам’янського ДНЗ «Дзвіночок» завітала член секції літератури для дітей та юнацтва «Джерело» при ДОО НСПУ, байкарка, Олена Федіна (Ляшенко). Діти мали змогу не лише послухати байки та поспілкуватися з авторкою, а й перевтілитись у головних героїв віршованих історій із книжок «Радіо «Лісовичок-FM» та «Справжній скарб», помірявши крильця метеликів, відчувши надсилу мурах, політавши з Бабою-Хмарою, потанцювавши на барвистому перевеслі та ін. Знайшлися серед глядачів і майбутні письменники.

«Дзвіночки» пообіцяли влітку багато читати, відвідуючи місцеву бібліотеку, дружити ще більше та берегти природу, де, як виявилось, живуть справжні дива.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я