«Поетичне метро» запрошує в мандрівку Києвом!

0

«Кабінет молодого автора Національної спілки письменників України» та видавництво «Саміт-книга» запрошують авторів України долучитися до створення колективної збірки поезій «Поетичне метро».

До участі запрошуються поети без жодних вікових обмежень. Мова віршів – українська. Кількість творів – не обмежена. Основний критерій відбору – поезії повинні мати емоційну, настроєву, тематичну чи історичну прив’язку до тієї чи іншої станції київського (саме київського!) метро. Для цього абсолютно не обов’язково, щоб у тексті прямо звучала назва якоїсь станції, але добре, коли в ньому вгадуватиметься за тими чи іншими ознаками місцевість чи район, близький до конкретної станції, історична подія, пов’язана з ним, тощо. Наприклад, «Золоті ворота», «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Гідропарк», «Дніпро», «Арсенальна», «Лісова», «Почайна»… Як кожна станція унікальна, так і кожне авторське бачення її унікальне. Тож ми запрошуємо до творчого підходу до нашої пропозиції!Збірка створюється з метою популяризації творчості авторів у контексті столичного життя.Твори приймаються до 20 червня 2020 року на електронну адресу: lira7@ukr.net із зазначенням у темі «ПОЕТИЧНЕ МЕТРО».

Подавати свої твори / твір просимо у вордівському файлі, де також необхідно зазначити повне ім’я і прізвище автора, телефон, електронну пошту і посилання на свою профільну сторінку у фейсбуці (ці дані – винятково для зворотного зв’язку). У цьому ж файлі просимо написати коротку автобіографію в межах 500 знаків та назву станції, яка найбільш відповідає змістовому та емоційному наповненню вашого твору. Окремо необхідно прикріпити ваше фото максимальної технічної і художньої якості. Фото і вордівський документ із текстом надсилайте одним листом! І, будь ласка, не забудьте підписати вашим прізвищем фото і вордівський файл.

До участі у збірці будуть відібрані вірші найкращої якості, а не всі, які надійдуть. Упорядник і редактор збірки – Юлія Бережко-Камінська. Видавець – Іван Степурін. На створення збірки надихнула інша чудова книга «Метро всередині нас», яка вийшла в 2019 році (упорядники — Олександр Козинець та Олександра Малаш).Чекаємо на ваші твори і бажаємо натхнення! У добру путь!

Юлія Бережко-Камінська, секретар НСПУ по роботі з молодими авторами

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я