Презентація журналу «Українська культура»

0

9 грудня о 13:00 відбудеться круглий стіл з нагоди презентації виходу чергового номера журналу «Українська культура» (Зала 2).

Організатори: Редакція журналу «Українська культура». Повідомляє Укрінформ.

Учасники: Тетяна Череп-Пероганич — головна редакторка журналу; Євген Букет — член редколегії журналу, директор ТОВ «Видавничий дім «Українська культура»; Сергій Сай-Боднар — керівник Пресцентру «Укрінформу»; Андрій Щекун — член редколегії журналу, менеджер з видавничої діяльності ТОВ «Видавничий дім «Українська культура»; Ліна Тесленко — член редколегії журналу, журналістка; Оксана Пекун — народна артистка України; Вікторія Васалатій — заслужена артистка України; Павло Кущ — журналіст, письменник; Елла Єфімчук — співачка; Марина Ткачук — режисерка.

Коротко. Учасники заходу презентують журнал «Українська культура», який видає ТОВ «Видавничий дім «Українська культура».

«Українська культура» — це  одне з найстаріших культурологічних видань в Україні. Основні теми — музика, кіно, література, образотворче мистецтво, архітектура, нові медіа, дизайн, фотографія тощо. У 2020 році було видано шість номерів журналу.

Захід відбудеться з нагоди презентації виходу чергового номера журналу «Українська культура» за участі героїв публікацій, з метою проінформувати українського читача щодо наявності самого видання та передплати на 2021 рік.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв’язку з карантинними заходами кількість місць обмежена

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактний телефон Пресцентру: (044)  299-03-32

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я