Січеславські письменники пропагують здоровий спосіб життя

0

Бернард Шоу був непоганим тенісистом і захоплювався водними видами спорту, Ернест Геменгвей та Артур Конан Дойл полюбляли бокс, а  Дніпропетровська обласна організація НСПУ як соціально відповідальна громадська структура пропагує здоровий спосіб життя. Ось чому  минулої суботи команда ДОО НСПУ виступила на змаганнях із плавання, які пройшли у зраненому північними варварами, але нескореному плавальному басейні «Метеор». Виступила цілком пристойно, посівши третє місце у командному заліку.

Відома річ, що найперше завдання письменницької спільноти –працювати на літературній ниві. Але я і більшість моїх колег не забувають про те, що НСПУ це не лише професійне об’єднання майстрів слова, а й громадська організація. Саме на громадськість сьогодні покладено багато завдань із формування насправді незалежної і демократичної держави. Тим паче, за умов війни з нашим споконвічним ворогом московією. А тому письменники нашого краю підтримують різноманітні ініціативи, спрямовані на формування громадянського суспільства в Україні.

Так пояснив участь у спортивних перегонах команди ДОО НСПУ голова правління Фідель Сухоніс. Варто зазначити, що це не перші подібні заходи, у яких беруть участь літератори Дніпропетровщини. Обласна письменницька організація системно підтримує ініціативу місцевого осередку Національної спілки журналістів України, яка опікується організацією подібних першостей серед мас-медіа та творчих спілок.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я