Зворушлива зустріч  

0

Третій рік на нашій українській землі йде повномасштабна війна, десятий рік гібридна війна і четверте століття світоглядна війна. Ворог один і той же – росія.

Криничанське відділення Благодійного фонду «Сприянння 25-й окремій повітрянодесантній січеславській бригаді» постійно допомагають нашим захисникам. Щоденно передаються продукти харчування, трохи рідше автомобілі, генератори, дрони, РЕБи. Зараз збирають кошти для придбання мотору для ЗІЛа. Як сказав голова Криничанського відділення фонду Віктор Мирошниченко: «Та тут уже ціла волонтерська галузь сформована».

Щоб подякувати та підтримати наших волонтерів, у суботу до Криничок завітали бійці 25-тої ОПДСБ. Вони передали всім волонтерам слова вдячності та нагороди від командування частини.

Криничанці підготували та передали воїнам черговий пакет допомоги.

До них приєдналися й керівництво та депутати Кам’янської міської ради. Наталія Ктітарова, секретар Кам’янсьої міської ради, Андрій Драговоз, голова Камʼянського відділення Благодійного фонду «Сприянння 25-ій окремій повітрянодесантній січеславській бригаді, депутат Камʼянської міської ради, а також Руслан Бондаренко, військовий капелан, депутат Камʼянської районної ради та Валерій Пархомчук, голова благодійного фонду «Ми з Камʼянського» привезли в подарунок одну тонну цукру волонтерам, щоб вони могли готувати смаколики бійцям-січеславцям та пакети з подарунками, яких вистачило і для волонтерів, і для бійців.

З теплими словами привітання й подяки воїнам-січеславцям звернулися подружжя волонтерів із Мексики.

Для присутніх волонтерів і гостей-воїнів лунали пісні, звучали вірші у виконанні місцевих артистів, що здебільшого теж є волонтерами.

До цього дійства долучився і Євген Безус, член Дніпропетровської обласної організації НСПУ. Його «Марш добровольчих батальйонів» у його ж виконанні та патріотичні вірші «Не вір «таварищу» кацапу», «Когнітивний дисонанс» та інші звучали закликом до перемоги на рашистами і знайшли відгук у серцях усіх присутніх. А ще письменник подарував свої книги прози й поезій бібліотеці 25-ої ОПДСБ.

Прозвучало багато слів вдячності, добрих побажань, а також пісень. Були навіть сльози, але це були сльози радості та вдячності.

Атмосфера схвильованості й емоційного підйому панувала впродовж всієї зустрічі.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я