Слово – зброя! Національна спілка письменників України привітала українських військових журналістів із професійним святом

0

16 лютого в Україні відзначається День військового журналіста. 

Національна спілка письменників України привітала українських військових журналістів із професійним святом.

Нижче – текст привітання.

Національна спілка письменників України вітає військових журналістів із професійним святом!

Ми знаємо, що слово – надзвичайно потужна і ефективна зброя.

Особливо це важливо в драматичний час випробувань, у час, коли російські загарбники окупували нашу землю і загрожують великою війною. У час, коли ворог підло і цинічно використовує інформаційні провокації проти України й українського народу, намагаючись посіяти паніку, зневіру і громадянський неспокій.

Шановні колеги, військові журналісти! Ми, українські письменники,  усвідомлюємо, яку важливу й складну місію виконуєте ви щодня, захищаючи своїм талановитим словом інформаційний простір нашої держави від путінської агресії.

Ви завжди на передовій – і вдень, і вночі – стоїте на сторожі рідної землі. Ви є тим військом, без якого складно уявити наше сучасне й майбутнє!

Ми вдячні вам за високий професіоналізм, з яким ви інформуєте суспільство про ворожі загрози і високий бойовий дух наших воїнів, захисників Вітчизни!

Ризикуючи здоров’ям, а нерідко й життям, ви намагаєтеся донести всім нам зерно правди про війну – добірне зерно, очищене від полови ворожих фейків!

Ваш фронт – це медіапростір, і ви довели всім нам, громадянам України, і всьому світові, що здатні не лише захищати наш інформаційний простір, а й діяти на випередження, враховуючи весь арсенал брехні, який застосовує проти нашої держави Російська Федерація!

Ми, українські письменники, поруч із вами, шановні колеги, і бажаємо вам у цей світлий і пам’ятний день звитяги і тільки перемог!

Секретаріат Національної спілки письменників України

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я